Ai että kelpaa!!!

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Lähdettiin koko perheenä lenkille, ulkona on ihana aurinkoinen kevätkeli. Sain luksushemmottelua ja nukuin viime yönä, eli vetäisin sitten lenkkarit jalkaan. Kylläpä kannatti. Oon niin sitä mieltä, että liikunta tuo vain positiivisia juttuja elämään. Huomaan kuinka se vaikuttaa ihan meidän koko perheeseen.
Tietenkään aina se ei ole mahdollista. Väsyneenä (siis ei mikään että nyt vähän haukottaa, vaan uupuneena) esimerkiksi saliurheilu voi olla ihan vaarallistakin. Oon pitkään jo toivonut, että alkaisi ns. normaalielämä ja saataisiin liikuntaa osaksi rutiineja. Vielä sielä ei olla, mutta jokaisesta hetkestä on otettava vaari.


Hyvä ruoka ja liikuntaa ulkoilmassa, siinä kaksi väsymyksen lievittäjää.
Meillä on ollut viime aikoina myös ihan kamalia päiviä. Väsyttää niin, että pitää ottaa seinistä tukea. Väsyneenä olen aivan kammottava ihminen. Puhun ilkeästi ja ihan kaikki on huonosti. Silloin tekee mieli syödä levy suklaata ja kattoa vaikka vain jotain sarjaa. Joskus sekin on ihan ok, mutta ainakin kohdallani siitä tulee entistä surkeampi mieli. Pieni hemmottelu tietenkin kuuluu elämään, mutta kun on valmiiksi väsynyt ja vaatteetkin alkaa kiristämään, tekee mieli kävellä vain kyyryssä ja oma vartalo tuntuu huonolta, sokeriheittelyistä taitaa vain olla enemmän haittaa.
Huomaan olevani parempi vaimo, kun voin kulkea itsevarmasti enkä peitellen vatsamakkaroita. No ei ne nyt sieltä tietenkään yhdellä lenkillä häviä, mutta kyllä kun lihakset (makkaroiden alla) aktivoituu koko olemuksesta tulee ryhdikkäämpi, itseä on helpompi kantaa ja lastakin.



Paljon on asioita, joita joutuu vain hyväksymään tässä elämäntilanteessa. Joudun esimerkiksi nykyään perumaan itselle tärkeitä menoja, ihan vain silkan uupumuksen takia. Olen saattanut sopia menon, jota odotan kun hullu puuroa ja jaksan sen voimalla, jos kuitenkin edeltävä yö onkin huono, voi olla niin että aivan viime tipassa joudun menon perumaan. Tämä on minulle äärimmäisen vastenmielistä, luonteen vastaista sekä noloa.
Liikkuminen menee myös samaan kategoriaan.
Kaikkihan on kuitenkin väliaikaista ja siihen tulee niin suhtautuakin. Hyvät asiat painavat kuitenkin vaakakupissa enemmän.



Arjen piristäjiä on kyllä nämä ruokailut :D. Paljon tehdään kotonakin herkkuruokaa, ja viikonloppuisin syödään ulkona ja säästetään tiskikonetta. Hotelliaamupalat ja sushilounaat, niistä on hyvät viikonloput tehty.

Nyt on todella hyvä mieli - tästä on helppo jatkaa. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Just Mun Tuulia © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger