Jokapäiväinen ilon aihe!

perjantai 25. syyskuuta 2015


Mikä ilostuttaa mua ihan jokainen päivä? -Ystävät!

Tulen iloisiksi monista asiosita kuten treenaamisesta, auringon paisteesta, mutta ystävät ovat sellainen voimavara mitä ilman en voi elää. En ainakaan sellaista elämää mitä haluan elää!

Muuttaessamme nykyiselle asuinpaikakkunnalle ymmärsin todellisten ystävien korvaamattoman merkityksen. Alku sujuikin jossain määrin helposti. Uusi aviomieheni ja parisuhteeni vei kaiken energiani ja innolla halusin viettää kaiken vapaa-ajan hänen kanssaan, eikä uusille tai vanhoillekaan ystäville jäänyt juurikaan aikaa. Kuitenkin, parisuhteemme tasapainottuessa huomasin kuinka kaipaan tyttöjen kanssa juttelua ja sitä tiettyä naisen näkökulmaa keskusteluihin. Huomasin ärsyyntyväni kun mieheni ratkaisi ongelmani, minähän halusin kertoa vain asioista :D. Myöskään mieheni ei ei niin mahdottomasti nauti noista sisustuskauppareissuista - vaikkakin hänen edukseen tarvii mainita että pyydettäessä niihin lähtee kanssani. 

No täälä ihmisiin tutustuminen ei käynytkään niin helposti. Saan kyllä suuni auki, ja tutustuin ehkä pintapuolisesti useisiinkin. Tuntui kuitenkin siltä, etten saanut sitä kaipaamani yhteyttä juuri keneenkään. Kaipasin ystävää. 
Eräänä iltana istuskelin kaverini kanssa Kirjurinluodon rannassa ja tajusin hengailevani erittäin samanhenkisen, huumorintajuisen henkilön kanssa, keneltä ei jäänyt syvyyttä puuttumaan. -Löysin ystävän. 
Sittemin niitä on onneksi muitakin siunaantunut. 



Elämässäni on edelleen vanhat hyvät ystävät, jotka tosin ovat levittäytyneet pitkin maailmaa. Aamun kahvihetkiini kuuluu nykyään erottamattomasti ääniviestit Japanista ja Genevestä. On kuitenkin tärkeää löytää ystäviä nihin arkihetkiin, olemaan läsnä edes vaikka samassa kaupungissa :D. 




Olen niin iloinen ystävistäni. Enkä vaihtaisi miestänikään mihinkään. Mutta uskon vakaasti siihen, että yksi ihminen ei voi täyttää kaikkia tarpeitani. Naiset tarvitsevat naisia ystävikseen ja yhtälailla miehet miehiä. Minusta se on jollain tapaa vapauttavaakin. Että saan hömpöttää tyttöjen kanssa tyttöjen juttuja, eikä minun tarvitse ymmärtää kaikkea perhostuksesta tai löytää kiinnostusta eri kiväärin patruunoihin :D. 

Rakastatetaan Ihmiset Ystäviämme! 



2 kommenttia:

  1. Iihana blogi! Mä tässä istun keittiössä, kattelen juurikin tuota pakkasen tuomaa aamua, aurinkoa. Ihana lukea tätä blogia, sinä kirjotat niin ihanasti <3 Ihana ystävä!

    VastaaPoista
  2. Voi Sussu, oot mahtava <3 Ihana ystävä olet - kiitos!

    VastaaPoista

 

Just Mun Tuulia © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger