Joka Syksy Uudet Tuulet

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Mistä sekin johtuu, että joka syksy ilmojen viiletessä elämälle tarvii keksiä uusi tarkoitus? Noh, ei nyt ehkä uusi tarkoitus, mutta kyllä olen viime viikot taas mielessäni rakentanut muutaman uuden liikeidean, sisustanut kodin uudelleen ja miettinyt uuden kodin ostoa ja senkin sisustusta :D.

Olen huomannut sellaisen asian itsestäni, että tykkään ihan mahdottomasti töiden tekemisestä. Tai tarkemmin sanottuna, tykkään töihin menemisestä ja sen luomasta arjen ja rutiinin tunnusta. Tämä on ihan outoa huomata itsestään tällaista, mutta taitaa se vaan paikkansa pitää.
Musta aamut on kivoja, on ihana herätä aikaisin, keitellä aamukahvit ja lähteä töihin. Työn sisältö voi aika ajoin masentaa, mutta se on herättänyt sellaisen kaipuun keksiä ja kehitellä vaikka ja mitä kaikkea uutta. Olisi ihana tehdä töitä itselle. Olisi ihana laittaa kaikki se energia ja motivaatio omaan tekemiseen ja vaikka omaan firmaan. Olla oman elämänsä herra. Tai Pomo.



Sekin vaan taitaa olla totta, että Suomessa ei ainakaan pienyrittäjälle ole mikään maailman helpoin asema. Vaikka yrittäjien mahdollisuudet Suomessa olisivatkin paremmat, en rehellisyyden nimissä tiedä uskaltaisinko koskaan päätoimisesti lähteä yrittäjäksi. On siitä toistaiseksi ainakin kiva unelmoida!

Ihan on sellainen mahdoton energia sisällä, joka yrittää purkautua sitten ihan kaikella mahdollisella tavalla ulos. Säälin vaan mun miesparkaa, kun joka päivä pitäisi keksiä, että mitä me nyt tässä elämässä sitten ruvetaan tekeen ja oleen.
Oliko se eilen kun kysyin, että onko nyt tullut se raja elämässä vastaan kun haaveilu pitää lopettaa ja tehdä niitä konkreettisia päätöksiä? Se taitaa olla sitä aikuistumista -kääk! Mä haluan elää Lexingtonin katalogissa ja haaveilla Kannus- taloista ja ulkoistaa kaiken päätöksenteon oikeastaan ihan kenelle muulle tahansa :D.
Tuleeks ihmisistä aikuisia ihan vaan elämällä? Eiks tähänkin vois käydä jotain kurssia? Haha..

Kai se on vaan otettava päivä kerrallaan ja aloitettava vaikka ihan siitä, että mitä tänään tekisi ruoaksi :D

2 kommenttia:

  1. Jäiköhän vika lause kesken ;P Kuulostaa aika hyvältä toi katalogeissa eläminen ja et joku muu tekee päätökset :D -PH-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahh joku Lexingtonin katalogi Amerikasta - sielä olisi niin mukava elellä :D

      Poista

 

Just Mun Tuulia © All rights reserved · Theme by Blog Milk · Blogger